avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu munca

Am depus contestaţie decizie de concediere pe data de 08.07.2013 nici pana la ora actuala nu am primit un raspuns, stadiu procesual fond. Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Eugenjon , utilizator 12:42, 4 Iunie 2014
Mergeti la arhiva instantei si vedeti care este stadiul actiunii dvs.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca Eugenjon Eugenjon Buna ziua Am cateva nelamuriri cu privire la:Data ultimei modificari ce inseamna? Si stadiul procesual:Fond Multumesc. Nr. unic (nr. format vechi) ... (vezi toată discuția)
urgent !actiune in anulare (og nr 5 /2001) desi creditorul face actiunea pe 119/2007 discover discover Am facut o actiune impotriva debitorului[b] pe 119/2007 , instanta a admis actiunea [/b], cu drept de contestatie 10 zile . Debitorul depune in termen ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in ... dinu marian cornel dinu marian cornel Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in afara de cele de pe portaljust.ro) depus la Judecatoria Sectorului 1 pentru o succesiune, dosar ... (vezi toată discuția)