avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... URGENT !actiune in anulare (OG nr 5 /2001) desi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

URGENT !actiune in anulare (OG nr 5 /2001) desi creditorul face actiunea pe 119/2007

Am facut o actiune impotriva debitorului pe 119/2007 , instanta a admis actiunea , cu drept de contestatie 10 zile .
Debitorul depune in termen actiunea in anulare dar ce am vazut eu pe portal arata cam asa : " obiect dosar actiune in anulare (OG nr 5/2001 ), stadiu procesual :fond "

Este corecta actiunea initiata de debitoare ...dat fiind faptul ca invoca (cel putin pe portal asa se vede- poate fi greseala de redactare ??!! ) o alta lege decat cea ptr care mi s-a admis actiunea ?
Pot face intampinare ...sau cum s-o numi....si sa cer nulitatea actiunii debitorului ,chiar daca este in termen depusa ?
Luni as vrea sa merg sa vad exact ce este la dosar si daca imi spuneti ce sanse am , apreciez mult de tot.
O zi buna tuturor,
Cristi
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:17, 6 Martie 2011
dupa ce mergeti maine si vedeti exect despre ce este vorba, puteti reveni sa aveti un raspuns pertinent.
din cele expuse de dvs, opinez mai mult spre o greseala de redactare a operatorului care a introdus datele pe respectivul portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007 melyse01 melyse01 Buna ziua, am introdus la instanta o actiune in emiterea ordonantei de plata conform oug 119/2007 insa am gresit suma pe care mi-o datoreaza debitorul adica ... (vezi toată discuția)
Ord.119/2007 termen de judecata vrica vrica Stimati Domni si Doamne Am depus la instanta un dosar in temeiul Ord 119/2007 am avut un termen in 19.05a.c. si intrucit avocata partii adverse a cerut ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ContSters116348 ContSters116348 buna,am primit o somatie de plata in care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa achit o suma de bani pe langa cererea in anulare pe care tb. sa o fac in ... (vezi toată discuția)