Buna ziua,
Am cumparat un apartament cu trei camere (cu Prima Casa) acum cateva luni in urma. Apartamentul a fost modificat de catre fostul proprietar, mai exact o debara a fost demolata, iar geamul si usa de la o camera au fost inlaturate pentru a face legatura directa cu balconul. Mentionez ca niciun zid sau pilon de sustinere nu a fost inlaturat, deci structura nu a fost pusa in pericol in niciun fel.
Acum vecinul de de-asupra ma ameninta ca ma reclama la primarie ca nu am autorizatie de demolare a camarei. Chiar daca este evident ca nu eu am facut modificarile, ci fostul proprietar, si ca noi nu am facut nicio alta modificare in apartament.
Vreau sa va intreb daca eu pot intra sub incidenta legii?
P.S. conflictul cu vecinul de de-asupra, de la etajul 4, e ca l-am reclamat la mai multe institutii ale statului deoarece are un laborator de tehnica detara in dormitor. Laboratorul NU este izolat fonic si ma deranja foarte tare, lucrand chiar noaptea. Dar asta e o alta poveste ...
Va multumesc! Va stau la dispozitie cu mai multe detalii daca sunt necesare.
Daca apartamentul este diferit decat in documentatia cadastrala sunteti in culpa. Chiar daca nu Dumneavoastra ati efectuat modificarile, cand ati cumparat stiati de interventie.