avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat energetic.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat energetic.

Eu vreau sa fac contract de vanzare cumprare a unui apartament de 2 camere intre mine si tata. Este nevoie de certificat energetic ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 12:20, 4 Iunie 2014
Din cate stiu certificat energetic trebuie obligatoriu LA ORICE contract de vanzare cumparare. Indiferent daca vanzarea se face intre rude de gradul I. Deci, da, trebuie certificat energetic.
Am inteles! Multumesc frumos! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanare - cumparare cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu de curand am obtinut certificat de mostenitor ( apartament cu 2 camere) si vreau sa fac contract de vanzare cumprare tatalui meu si eu sunt ... (vezi toată discuția)
Contract v-c imobil fără certificat de performanță energetică. este acesta un motiv de nulitate? tomyblue tomyblue Buna seara,doresc sa merg la notar impreuna cu concubina mea (suntem impreuna de 14 ani) si sa fac un act de vanzare cu drept de habitat (pt.mine) ,asta ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic Costin85 Costin85 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament cu 2 camere ,iar timpul este prea scurt pentru vanzator, care locuieste in alta tara , iar concediul i se ... (vezi toată discuția)