avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se numeste codul cere contine legi despre ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se numeste codul cere contine legi despre functionarii publici, registrul agricol etc.?

Cum se numeste codul cere contine legi :despre functionarii publici, registru agricol, 165 restituirea dreptului de proprietate, etc..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:54, 4 Iunie 2014
Un asemenea Cod nu există.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea bunurilor nationalizate SuziLiu SuziLiu Buna ziua, Care sunt legile care guverneaza, in prezent, regimul de retrocedare al proprietatilor confiscate de diferitele regimuri politice care au trecut ... (vezi toată discuția)
Acte teren rataxen rataxen Buna seara. am si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat. parintii prietenului meu au decedat. in urma decesului au ramas o casa o magazie 650 mp cc ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cf legii 18 ElenaPElena ElenaPElena Bunicul meu a detinut conform registrului agricol din ani 196-1968 o suprafata de teren agricol de 5,14 ha si 0,10 ha curte.In realitate curtea era de 0,25 ... (vezi toată discuția)