avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Buna ziua !
Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de intabulare.
Am o prietena buna care a cumparat acum un an o casa si un teren de la o persoana proprietara.Prietena mea a plecat in Spania si o sa stea 2 ani,timp in care ar dori sa isi intabule casa si terenul pentru ca in momentul in care se intoarce sa poata sa faca modificari si sa mai construiasca ceva la casa.
Intrebarea mea este daca poate sa faca o imputernicire pentru mine ,de acolo din Spania, sa ma ocup eu de toate demersurile pt intabulare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:53, 7 Mai 2009
Da fireste ca poate sa va imputerniceasca pe d-voastra, dar eu cred ca daca a facut contract de vanzare -cumparare, autentificat la notar, vedeti ca s-ar putea ca aceasta operatiune sa fie facuta deja de catre notarul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru obtinere autorizatii de constructii Cris D. Cris D. Buna ziua. Daca pe actul de proprietate al terenului sunt trecute, ca proprietari cu drepturi egale, doua persoane (fara a fi sot si sotie), iar cei doi ... (vezi toată discuția)
Acte de vanzare-cumparare de case in jud. sibiu heidi84 heidi84 mama mea de 83 de ani traieste in germania este unica proprietara a 2 case pe o curte in jud.sibiu de cetatenie romana si germana si doreste sa-si vanda ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)