avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rvenire:Constructii neautorizate, aplicare sanctiuni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rvenire:Constructii neautorizate, aplicare sanctiuni

La sesizarea mea ca vecinul de la parter, prin construire abuziva a balconului(in care si-a instalat centrala termica) si legat de balcon, a unui soclu zidit ca baza a cosului de fum; surse de disconfort pentru familia mea prin fumul si gazele provenite de la aceste constructii:
Ca urmare, primaria, prin Serviciul Urbanism, a somat locatarul in cauza sa-si demoleze constructiile neautorizate in termen de 5 zile.
Cunoscind atitudinea locatarului, sigur nu va lua in consideratie aceasta somatie; si prin urmare, conform legii, se va dispune amenda de neexecutare.
Intrebare:
Daca aceste constructii neautorizate au peste 10 ani, si prin amendarea in ultima instanta a locatarului in cauza, mai are efect somatia de demolare?

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:58, 4 Iunie 2014
Interventie moderator

Continuati discutia unde ati inceput-o.
Aici inchid topicul deoarece nu se permite pe forum deschiderea mai multor topicuri la acelasi subiect, in mai multe sectiuni.
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructii neautorizate, aplicare sanctiuni pauleskku pauleskku Raspuns primarie la sesizarea mea, \\"Avind in vedere sesizarea dvs cu nrxxx, privind constructiile realizate de fam. xxx la apartamentul situat la ... (vezi toată discuția)
autorizatie de construire fara acordul vecinilor? paul_paul paul_paul Cu respect Forum, Supun atentiei urmatoare situatie: La blocul in care locuiesc, apartamentele de la etaje au balcoane, iar cele de ... (vezi toată discuția)
Se poate ignora somatia de demolare constructii fara autorizatie? citadin citadin Cu respect, Forum De citiva ani, vecinul de la parterul blocului si-a instalat un cos de fum in unghiul dintre balcoane si zidul blocului, cos de fum ... (vezi toată discuția)