avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare taxa de timbru dupa efectuarea expertizei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare taxa de timbru dupa efectuarea expertizei

Dupa expertizarea si evaluarea masei partajabile , instanta va cere completatrea taxei de timbru la valoarea stabilita de catre expert ? Noi am inaintat la inceput o suma . Reclamantul o suma iar pirutul o suma la valoarea pe care am dat-o noi , arbitrar . Cum s procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: ContSters321701 , utilizator 13:13, 5 Iunie 2014
Cand va referiti la "noi am inaintat la inceput o suma", ce calitate aveti in proces?
Eu sunt reclamanta . Atit eu cit si piritul am platit o suma de bani ca si taxa de timbru anticipat . Intrbarea este daca se va cere o copletare deoarece expertiza a scos in relief o valoare mai mare decit am evaluat noi .
De regula reclamantului i se pune in vedere sa achite taxa judiciara de timbru, deoarece el justifica interes. Aceste cheltuieli- taxe, onorarii experti, avocati- se pot acoperi la solutionarea cauzei daca vi se va admite cererea. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru partaj - expertiza auto, mobiliara si imobiliara Cristian M Cristian M Buna ziua, va dog sa ma lamuriti daca am inteles bine...Intr-un proces de partaj reclamantul acerut 75 % din ,,masa partajabila'' platind o taxa de timbru la ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Partaj ,evaluare bunuri mobile si imobile Ana61 Ana61 Situatia: Divort incheiat cu martori fara acordul si prezenta sotului si acum urmeaza partajul fara copii, fara acordul sotului din nou. In afara de plata ... (vezi toată discuția)