avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordine compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordine compensare

buna ziua,

am cautat peste tot si am intrebat foarte multi experti contabili care nu reusesc sa ma lamureasca in acesta problema si sper sa o puteti face dvs .Legea nu este clara decat pentru facturile care sunt mai vechi de 30 zile si mai mari de 10000 lei care este foarte clar ca se fac la Institutul de compensari.Daca am mai multe facturi care insumeaza 10000 lei si sunt mai vechi de 30 zile, eu le mai pot compensa sau nu, cu ordin de compensare?Pt ca banuiesc ca cele care nu sunt mai vechi de 30 zile se pot.Legea pare interpretabila si asta ma duce in eroare.Nu am gasit nimic concret.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: morikko , utilizator 19:11, 4 Iunie 2014
Sfatul meu este sa va adresati la ANAF directia indrumare contribuabili. dansii va vor da un raspuns in scris, si asa veti evita orice fel de neplacere care ar putea aparea in viitor.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda garda financiara eddie2002 eddie2002 Buna ziua . Sotia mea a fost sanctionata de GF pentru fapul ca nu a depus la Institutul de Management si Informatica din cadrul Ministerului Industriei si ... (vezi toată discuția)
Compensare oviiul oviiul daca o persoana juridica are de achitat catre alta persoana juridica mai multe facturi care insumate depasesc suma de 10000 lei( valoarea fiecarei facturi ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare m0nique m0nique Vreau sa stiu daca pot initia o compensare pentru o valoare totala mai mare de 10\'000Ron (mai multe facturi, fiecare sub 10\'000Ron) fara sa fie necesara ... (vezi toată discuția)