pt un proces de recurs am trimis pe email concl. scrise
am descoperit mai tarziu ca acestea nu erau la dosar si nici in baza de date a secretariatului
mentionez ca ca pe sant mail se arata ca au fost trimise, iar toate celelalte trimise cu alte ocazii au fost corect repartizate
cine poate sa raspunda de inscrisurile acestea si ce se mai poate face, deoarece sentinta s-a pronuntat fara concluziile scrise care erau f f importante
multumesc
Daca ati castigat procesul nu mai conteaza,daca ati pierdut puteti sa va consolati cu faptul ca oricum erau mari sanse sa nu fie citite.In mod normal judec isi formuleaza o parere in urma probelor administrate in timpul procesului.de modul in care a fost formulata actiunea de reclamant si intampinarea de parat,sa nu credeti a cititind concluziile dvs avea o revelatie.
Sincer, ceea ce spuneți dvs este o prolemă foarte gravă. Solicitați o audiență Președintelui respectivei Instanțe, arătați situația, eventual luați legătura cu avocatul dvs pentru a începe procedura refacerii înscrisurilor dispărute.
Evident, exercitați și căile de atac utile în cauză.
Daca l-a sters un program anti-spam sau a avut o marime prea mare pentru a fi acceptat sau s-a pierdut pe drum la unul din servere (intre serverul trimitatorului si serverul tribunalului), nu are nimeni nicio vina. Nu se ofera nicio garantie ca un e-mail va ajunge la destinatie, ca nu e scrisoare recomandata.
Eu am trimis in timp ce eram la ICCJ un e-mail la o judecatorie ca sa anunt ca nu mai pot respecta ora fixata pentru judecata si am si sunat dupa 3 minute.
Exact se ducea sa le duca la complet...ca mai erau 3 minute si se facea ora judecatii...
Tot la fel am procedat si la alte instante din colturile cele mai indepartate ale tarii daca le trimiteam noaptea e-mail ca sa anunt pe la ce ora ajung pe acolo...
In cazul dvs., trebuie sa va lamuriti daca le-au primit sau nu.
Mergeti la biroul Relatii cu Publicul si nu la presedintele instantei ca nu va poate ajuta decat daca faceti atata scandal incat sa vina sa se intereseze personal ce se intampla... intrucat nu aveti acces...la presedintele instantei...
Insa, nu va recomand sa procedati in acest mod...
Trebuie sa stiti sa o faceti in mod diplomat...si in mod sigur nu veti reusi...
Prin acest birou se pot discutii diplomatice si se poate rezolva problema de regula...
De cate ori exista grave neintelegeri cu instanta sau cu vreun grefier care nu intelege ceea ce ii spun, o rezolv diplomatic...dar si stiu dinainte ce iese...
Eu doar in caz exceptional ajung la ei...dar rezolv...si cred ca veti afla si dvs. ce s-a intamplat...
Dupa ce va lamuriti reveniti pe forum ca sa nu discutam inutil...
Uitasem ceva...
Am avut si eu o problema cand nu puteam sa trimitun e-mail la o instanta la care nici faxul nu ajungea...
Nimic parca nu vrea sa ajunga la ei de la mine...
Am dat la client sa trimita e-mail-ul si l-a trimis cu doua minute mai inainte de 12 noaptea.
Era ultima zi in care se mai putea depune intampinare in acel caz si aflasem in aceeasi zi pe la ora 12...ca exista acel proces intrucat era citat la alta adresa si a aflat intamplator ca exista un proces...
Cand am fost la dosar erau 7 e-mailuri printate si atasate cu intampinarea...Primul ajuns la 23.59 si celelate dupa ora 12 noaptea...
Toate de la clientul meu trimise deoarece de la mine nu ajungea nimic la ei...
Si telefonul suna ocupat non stop cand sun...
Cateodata se mai intampla si asa ceva...de genul incredibil dar...adevarat...
Norocul meu este acela ca ma gandesc la tot dinainte de a se intampla si i-am zis la client sa nu doarma pana nu ii spun eu...
Mare noroc...
Si pe la parchete mai am astfel de probleme...cateodata...
Emailuri
ContSters78406
Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a ... (vezi toată discuția)