avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Credit bancar

Buna ziua,am nevoie de ajutor,o prietena a contractat doua credite.Nu a platit la timp si a fost data in judecata si executata silit.I s-a facut poprire pe salariu,iar in urma cu o jumatate de an a incheiat creditul.Dupa aceasta perioada,de 6 luni, a primit o revenire la locul de munca ca mai are de plata 500 de lei.Este posibil asa ceva?Va rog raspuns urgent.Multumesc mult. PS Tin sa mentionez ca firma recuperatoare se afla in acest moment in insolventa.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:49, 5 Iunie 2014
Prietena trebuie sa ia legatura cu executorul judecatoresc pt. a afla de unde provine suma ramasa ( este posibil sa fie vorba despre cheltuielile de executare silita).
In situatia in care nu este convinsa ca ar mai datora ceva, are posibilitatea formularii contestatiei la executare silita.
Nu are importanta ca firma creditoare este insolventa. Atata timp cat nu este inca radiata isi poate recupera creantele.
E posibil sa se fi reactualizat suma cu penalitatile datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la banca Adryana18 Adryana18 Buna seara, Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Validare poprire nramona nramona Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza exacutarea silita? claus_vl claus_vl buan ziua numele meu esti claudiu sunt din valcea vreau sa spun acum 5 ani am achizitonat un produs electrocanic de la o firma in domeniul respectiv in rate ... (vezi toată discuția)