avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de arendare

Va rog sa-mi spuneti daca un contract de arendare este valabil daca este intocmit cu o alta persoana decat proprietarul ( mostenitorul ) legal. Am mai intrebat dar nu am nici un raspuns. Multumesc. Persoana care nu era proprietar si a arendat terenul a si decedat.
Cel mai recent răspuns: ContSters278009 , utilizator 19:53, 5 Iunie 2014
Buna ziua,
Ce calitate avea persoana care a incheiat contractul de arendare, daca nu era proprietar?
Proprietarul are calitatea de arandator.

Persoana care a arendat terenul era sotul unei verisoare , dar nu avea nici o treaba ca succesiunea nu era dezbatuta in acel moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendare teren extravilan RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Vreau sa arendez 12 ha teren extravilan. Pe titlul de proprietate al terenului este trecut bunicul meu care a decedat. Cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Arenda mostenitori iulian_somitca iulian_somitca Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii mei sunt decedati , pana la acest moment ... maria tofan maria tofan Buna ziua, Parintii mei sunt decedati , pana la acest moment nu am dezbatut mostenirea , insa cineva doreste sa lucreze un teren agricol (vie) pentru care ... (vezi toată discuția)