Buna ziua, as dori sa stiu daca pot cere ''anularea'' sau ''exceptie de inadmisibilitate'' pt o actiune depusa in instanta de o consiliera juridica care a facut acesta treaba ilegal deoarece a incasat bani pe firma sa cu cod caen 7022 pt intocmire dosar judecatorie si prezentare in justitie, desi cand ai cod caen 7022 nu ai dreptul pe acea firma sa ai si codul caen 6910 care iti permite sa dai consultanta juridica. eu unul consider ca cererea este depusa de o persoana ce nu avea dreptul sa prezinte partea adversa in dosar si nici sa faca vreo actiune pt acestia.
consiliera juridica se numeste [editat] si este in acelasi timp si consiliera locala, are o soc comerciala pe care nu are dreptul sa dea consultatii juridice si sa prezinte in instanta desi ea a incasat bani si eu am factura pe care a luat beni pe firma ei sa prezinte in instanta. asa ca eu consider ca actiunea este depusa de o persoana ce nu avea dreptul . pot cere ceva in instanta pt a incheia procesul ca nefiind indeplinite conditiile legale de depunere a unei cereri ?
Dacă cererea este semnată de partea însăşi, nu aveţi nicio şansă. Tot ceea ce veţi putea invoca în proces este lipsa calităţii de reprezentant a persoanei despre care vorbiţi, şi asta doar în situaţia în care respectiva persoană va invoca această calitate în faţa instanţei.
dar persoana asta incalca legea 514/2003 care se refera la statutul consilierilor juridici, ea nu raspunde in niciun fel in fata justitiei ? conform legii de mai sus nu are dreptul sa fie consilier juridic si in acelasi timp si consilier local (functie publica). are societate comerciala cu cod caen 7022 si nu are dreptul de a da consultatii juridice si sa reprezinte in instanta ca angajata a firmei sale si ea totusi a incasat bani pt asta pe firma si reprezinta in instanta pe baza acelei plati facute pe firma ei .... chiar nu raspunde in fata nimanui ? este atat de legal si doar mie imi pare ca este in neregula ?
Aţi schimbat complet subiectul. Întrebarea iniţială se referea la posibilitatea anulării cererii, chestiune care nu are nimic a face cu legalitatea serviciilor prestate de respectiva persoană atîta vreme cît, sub aspect strict procedural, nu a fos încălcată nicio normă.
Singura chestiune pe care o veţi putea invoca este aceea a lipsei calităţii de reprezentant, situaţie în care instanţa fie va acorda un nou termen în vederea acoperirii viciului reprezentării fie va suspenda cauza (în situaţia în care nu s-a cerut judecarea în lipsă) pînă la numirea unui reprezentant.
Cod caen 6910
negreanalina
Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)