Buna ziua. Bunica mea,prin mostenire de la parinti are un teren de 6 ha de pasune. In urma cu aproximativ 3 ani i-a intrat in posesie,dar primaria nu i-a dat si titlul de proprietar insa este pusa sa plateasca impozit pe teren.A tot mers in comuna la primarie ,dar i se tot amana dreptul cautand diverse motive. De curand am auzit,ca Uniunea Europeana ofera o anumita suma de banii pe an proprietarilor,insa primaria nu i- a dat nimic. Ne intereseaza care sunt primii pasi de a obtine " titlul de proprietar pe teren" si cum putem recupera banii care primaria si i-a insusit. Multumesc mult!!
uniunea europeană nu e societate caritabilă să arunce cu bani în stânga și dreapta pe de-a moaca. fondurile care se alocă au o anumită destinație, trebuiesc îndeplinite anumite condiții. nu vine ăla de la uniune și gata deșartă sacul cu bani în bătătură.
Punere in posesie
florians_74
buna ziua,
Urmeaza ca socrul meu sa fie pus in posesie cu teren extravilan, teren apartinand ADS....vreo 20 ha la munte - pasune alpina. Primarul sustine sus ... (vezi toată discuția)