avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt in posesia unui teren dar nu mi s-a dat titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt in posesia unui teren dar nu mi s-a dat titlul de proprietar

Buna ziua. Bunica mea,prin mostenire de la parinti are un teren de 6 ha de pasune. In urma cu aproximativ 3 ani i-a intrat in posesie,dar primaria nu i-a dat si titlul de proprietar insa este pusa sa plateasca impozit pe teren.A tot mers in comuna la primarie ,dar i se tot amana dreptul cautand diverse motive. De curand am auzit,ca Uniunea Europeana ofera o anumita suma de banii pe an proprietarilor,insa primaria nu i- a dat nimic. Ne intereseaza care sunt primii pasi de a obtine " titlul de proprietar pe teren" si cum putem recupera banii care primaria si i-a insusit. Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 04:30, 6 Iunie 2014
ce vă face să credeți că primăria și-a însușit ”banii”? (banii pentru ce?)
Banii de la uniunea europeana pe terenul nostru
uniunea europeană nu e societate caritabilă să arunce cu bani în stânga și dreapta pe de-a moaca. fondurile care se alocă au o anumită destinație, trebuiesc îndeplinite anumite condiții. nu vine ăla de la uniune și gata deșartă sacul cu bani în bătătură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie florians_74 florians_74 buna ziua, Urmeaza ca socrul meu sa fie pus in posesie cu teren extravilan, teren apartinand ADS....vreo 20 ha la munte - pasune alpina. Primarul sustine sus ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren (exceptii) Eva62 Eva62 Buna ziua La un prieten de al meu i-au fost retrocedate 76 ha de padure. Cand a vrut sa-i vanda i s-a adus la cunostinta de catre potentialul cumparator, care ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari-obligatia de a te asocia i0nut82 i0nut82 Salut,stie cineva daca esti obligat sa devii membru al unei asociatii de proprietari?Si daca nu vrei sa te asociezi exista vreo sanctiune? Intreb ... (vezi toată discuția)