avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transferuri din penitenciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transferuri din penitenciare

Iubitul meu este arestat pentru trafic de droguri , a primit 4 ani , din care a ispasit deja un an.( 9 luni arest preventiv , a fost eliberat pentru cercetare in libertate si la finalizarea procesului inchis din nou , de 3 luni de zile) si este inchis la Gherla. Momentan are regimul inchis , dar urmeaza sa aiba instanta sa ii dea semi`deschis. Pe ce criterii se transfera in alte penitenciare? Noi am vrea sa fie adus la Baia Mare , fiind cel mai aproape de domiciliu. Exista sansele sa fie transferat in alta parte decat penitenciarul Baia Mare odata cu stabilirea regimului semideschis??
Se tine seama de adresa de domiciliu a celui arestat sau se poate face o cerere de transfer la unitatea actuala dupa stabilirea regimului semideschis
Da, asa stiam si noi . Dar se poate invoca motivul cum ca ar fi prea plin Penitenciarul BaiaMare? si sa il duca in alta parte? Undeva la 300-400 km de casa??
Se poate invoca orice, hartia suporta, mai trebuie sa se si aprobe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ! prietenul meu a fost percheziționat la domiciliu de diicot, ... DFkkk DFkkk Buna ! Prietenul meu a fost percheziționat la domiciliu de DIICOT, pt trafic de droguri. Nu i-au gasit nimic in casa, doar o jumatate de tigara ... (vezi toată discuția)
Puscarie la domiciliu? JParice JParice In Romania exista aceasta posibilitate de a ispasi pedeapsa la domiciliu?Noul cod de procedura penala prevede asa ceva? (vezi toată discuția)
Cum pot afla unde se afla un detinut? mangalia mangalia cum pot afla informatii unde este inchis un detinut inchis acum 2 luni .va multumesc (vezi toată discuția)