Probabil s-a mai discutat pe aceasta tema dar inca nu m-am lamurit. Sunt clasa a11a si m-am decis sigur sa urmez facultatea de drept din Bucuresti, doar ca nu stiu daca ar fi mai bine sa merg la stat sau la privat. Problema este ca eu nu ma pricep deloc la economie si ma depasteste putin si proba la romana, de aceea as opta pentru facultatea privata, dar am auzit ca nu te prea ia nimeni in seama mai ales cu o facultate de drept PRIVATA(in general este greu sa devii avocat/judecator/notar etc, si cu o facultate terminata la stat). Care ar fi cea mai buna alegere? Dupa parerea mea cred ca daca vrei sa inveti, poti invata si la privat, nu poate fi atat de rau..
Sunt bune ambele daca ai chef de invatat poti invata oriunde, dar daca vrei sa dai mai apoi la institut acolo predau profesori de la Facultatea de stat, deci ...iti va fi mult mai usor sa intrii la institut, caci te vei mula mai bine pe stilul lor de predare si automat si de evaluare.
"Cineva" cine sa te refuze? Legal nu are cum sa te refuze, si la avocati si la notari se da examen, daca esti pregatit il iei. Iar ca sa te ia stagiar, iti trebuie "pile" oricum, fie ca ai facut la stat, fie la particulara.