buna am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu cateva informatii. mama mea a decedat in 1991, succesiune nu sa facut(nush dc)tatal a zis ca le rezolva si .....tatal meu sa recasatorit dupa 2 ani,casa era trecuta pe parintii tatalui meu si la moartea lor sora lui(a tatalui meu) a dat in scris cum ca ii cedeaza partea ei din avere. acum el zice ca casa e intabulata pe el, putea sa faca intabularea fara succesiune si fara sa anunte si copii,eu nam stiut, constrans sau nu, el vrea sa treaca jumatate din casa pe actuala sotie desi eu stiu ca ea are doar 25% din avere mentionand ca dupa casatoria lor nu sa mai construit nimic. nu vrea sami arate actele, nu stiu de ce, ce are de gand. ce pot sa fac? si daca e intabulata casa poate sa faca contract de vanzare cumparare cu actuala sotie? in acel caz ii revine tot ei? va rog astep un raspuns. va multumesc anticipat. stiu ca e cam complicat....:sorry:
ok deci poate sa faca intabularea fara succesiune dupa mama mea si fara acordul nostru? rectific al meu ca fratele meu a murit de curand:sorry:
dupa moartea sotiei nu sa facut succesiune. si atunci ce drepturi avem sotia actuala, si eu fiica , cat ii revine fiecaruia in momentul de fata si dupa moartea lui? :-/
dupa parintii lui sa facut succesiunea cand traia mama mea sunci ia cedat sora lui partea sa din avere 50%, dar casa nu a fost intabulata atunci, el zice ca a facut intabularea de vreo 4 ani.
Cred ca dvs. nu intelegeti ca , daca imobilul casa a fost al parintilor tatalui dvs. mama dvs. nu a avut parte , deci casa este doar a tatalui dvs! Daca mama dvs nu a avut proprietati ce succesiune doriti sa faceti dupa dansa ca eu nu inteleg?
ok dar in timpul casatoriei sau mai construit 2 camere deci impreuna cu mama mea exista plan cu schita si ce trebuie, imi cer scuze daca nus prea clara#-o
deci nu beneficiez nimik?
cum pot afla daca e intabulata casa si pe cine e trecuta?