avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200

Buna,

as dori un mic ajutor daca se poate.
Din greseala nu am depus la timp la ANAF ( in termen de 15 zile ) acordul de reziliere a unui contract de inchiriere pe persoana fizica. Intre timp am inchiriat spatiul unei alte firme si asa am ajuns in situatia in care figurez la Finante cu doua venituri pe acelas spatiu.
Am dus toate documentele doveditoare si am cerut anularea contractului vechi din evidenta lor cu data la care a fost reziliat, chiar cu plata unei amenzi sau penalitati.
Mi s-a spus ca nu se poate sub nici o forma. Si asa au mai trecut cateva luni de zile de comunicare cu angajatii de la ANAF si in continuare imi cer sa reziliez contractul la zi.
Sunt in situatia in care trebuie sa platesc impozit pe doua venituri desi in realitate am un singur venit din inchiriere.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract chirie si de luare in spatiu ???rog sa-mi dati un sfat ! radutzublue radutzublue Buna seara.Pe data de 1.Oct.2014 am inchiriat un apartament cu contract de chirie pe durata de 1 an.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere monica_paus monica_paus O chestiune cu raspuns greu: eu si sotul meu - cu care sunt in divort - am incheiat un contract de inchiriere (eu si el in calitate de proprietari) cu un SRL ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere, reziliere retroactiva ? Enro Enro Am urmatoarea problema, am un spatiu care a fost inchiriat de o societate comerciala, care in mai 2012 a intrat in insolventa, din iunie nu mi-au mai platit ... (vezi toată discuția)