avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... este corect efectuarea inventarului lichidatorului ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

este corect efectuarea inventarului lichidatorului ?

s-a prezentat la magazinul firmei d-na lichidator s-a prezentat cine este si a inceput inventarierea marfurilor aflate in magazin ea si un martor cu care a venit.Toate marfurile au fost numarate de ea si separat martorul si le trece nu intr-o lista de inventar ci direct pe niste coli albe.Dupa terminarea numararii a scos gestionarul afara fara a intocmi liste de inventar,fara a semna de predarea marfurilor,acesta a intrebat-o de ce nu a intocmit liste de inventar in interiorul magazinului deoarece ea este raspunzatoare de marfa.Aceasta a raspuns ca eu va face listele la sediul ei si apoi sa le semneze gestionarul.este corect?va sti gestionarul daca sunt
corecte listele care vor fi intocmite de ea la sediu???cine este raspunzator de corectitudinea inventarului??asa trebuie sa se procedeze?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:57, 6 Iunie 2014
Nu prea este corect. Gestionarul, inainte de a semna sa scrie pe liste cum s-a afectuat inventarul, adica fara el,pentru ca la o adica sa poata face opozitie la o eventuala raspundere materiala in sarcina sa, caci daca le semneaza ... e bun de plata (la o adica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare inventar magazin este legal daca in magazinul unde lucrez ... IoanaTdr IoanaTdr Semnare inventar magazin Este legal daca in magazinul unde lucrez doar eu, si am facut inventar cu inca 2 colegi, sa semnez foile de inventar si pt ce au ... (vezi toată discuția)
Inventar pantial pantial Buna ziua! Am deschis un nou punct de lucru pentru un magazin mixt. Am aranjat marfa la raft si urmeaza sa o predam gestionarei.Nu stim daca inventarul ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)