avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fise salariati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fise salariati

este necesar la un srl cu 2 angajati sa aiba fiecare angajat fisa de protectia muncii, fisa psi si fisa medicala?
este de asemenea necesar un medic de intreprindere?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:45, 8 Mai 2009
Fisa protectia muncii - da, fisa instruire PSI -da, fisa medicala - da, medic de intreprindere - nu.
Corect punctat de colegul....insa puteti incheia un contract de colaborare cu un medic de medicoina muncii. Sunt unii domni inspectori de la ITM care aplica sanctiuni chiar si la firmele mici, cu un numar redus de salariati daca nu au incheiat contract cu un medic de medicina muncii.
si pentru completarea fisei de protectia muncii si a celei de instruire psi la fel trebuie sa inchei un contract cu cineva?
Pentru protesctia muncii si PSI se poate specializa o persoana din cadrul firmei sau se poate face contract cu o firma de servicii in acest scop....adica serviciul externizat pe protectia muncii si PSI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Securitatea muncii la o firma de transp. cu sediul social acasa PAULA STOICA PAULA STOICA \"Conform legii 319/2006 orice firma care are angajati este obligata prin lege sa aibe contract cu un serviciu extern de prevenire si protectie pentru a ... (vezi toată discuția)
Autorizatii srl simpaty62 simpaty62 In cazul unui SRL cu 4 angajati, obiect de activitate serivicii audit fiannciar, inregistrata la ONRC, si CIM-uri inregistrate la ITM, autorizata CAFR. Ce ... (vezi toată discuția)
Instruire privind nssm si psi a noilor angajati. barbu1941 barbu1941 Cine poate face intructajul noului angajat din punct de vedere al NSSM si PSI intr-un SRL ca asociat unic, acesta fiind in acelasi timp administratorul firmei ... (vezi toată discuția)