avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Garantie router Cosmote
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Garantie router Cosmote

Salut ,daca nu am postat unde trebuie va rog sa inchideti topicul sau sa l mutati :worthy: .Acum 1an si 4 luni am facut un abonamet de date la Cosmote si am primit un router.Mi sa stricat si am fost la Germanos pentru reparatie in garantie ,mi a fost inapoiat dupa 3 zile cu o foaie pe care scria ca nu mai poate fi reparat si ca trebuie schimbat,abonamentul a fost colectiv pe numele unei asociatii sportive ;de la Germanos mi au spus sa iau legatura cu liderul de sindicat acesta la randul lui sa ia legatura cu Reprezentantul Direct (agentul care a facut contractul cu asociatia sportiva) sa mi fie schimbat aparatul .De 5 luni incearca sa ia legatura (telefonic,mail) dar nu poate.Am facut o plangere telefonic si am primit un nr de inregistrare de cate ori sun la relatii cu clienti mi se spune ca problema mea e in curs de solutionare,la OPC mi au spus ca eu nu pot face plagere ,trebuie sa faca liderul de sindicat, acesta nu vrea sa faca pentru ca nu vrea sa se puna rau cu liderul de sindicat central, nu vrea nici sa imi dea copie dupa contractul colectiv.Ce optiuni am ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:02, 9 Iunie 2014
Schimbati furnizorul de internet, caci atata timp cat cei care au calitate de subiecte de drept nu vor sa se exercite in acest sens ...nu vad ce puteti face dvs. in calitate de tert, nici nu stim de care (apropo, in ce calitate folositi dvs. routerul si serviciile de net platite de asociatia sportiva?). Daca aveti un contract cu asociatia sportiva, puteti sa va prevalati de el si sa cereti punerea lui in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie cosmote/motorola - refuz de reparatie ioni69 ioni69 Pe data de 07.11.2009 m-am prezentat la magazinul Germanos din Piata Victoriei Nr 5 (Tel: 0256309456) Timisoara cu telefonul marca Motorola Z6 pentru ... (vezi toată discuția)
Excludere membru fondator asociatie florescu85 florescu85 daca sunt 3 membri fondatori intro asociatie cum se poate exclude un membru? (vezi toată discuția)
Despre somatii de plata si balbaiala dintre companii pe care eu trebhuie sa o platesc sorint sorint Buna ziua. Vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti. Urmaresc cu interes evolutia siteului Dumneavoastra si munca voluntara pe care o depuneti pentru ... (vezi toată discuția)