avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema acte austria !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema acte austria !!!

buna ziua...recent am cumparat o masina adusa din austria avand cartea masinii si un talon galben(teil II) , iar de acesta atasat o adeverinta precum ca a fost radiata din austria.. cand am mers sa scot numere provizorii mi-au refuzat dosarul pentru ca nu am al doilea talon(teil II) si mi s-a spus ca nu se poate inmatricula nici in romania nici in bulgaria masina fara acel teil II...persoana care a cumparat masina a zis ca nu a primit acel teil II...cum as putea rezolva problema asta ?eu as dori sa reusesc sa scot cele 2 randuri de nuemre provizorii ramase si apoi inmatricularea in bulgaria... va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:31, 8 Iunie 2014
Cel mai bine e sa va adresati persoanei care v-a vandut masina si sa ii spuneti ca, daca nu se rezolva problema actelor in vederea inmatricularii, trebuie sa va restituie banii.

Toate aceste acte sunt necesare, deoarece, in multe situatii, cumparatorii de buna-credinta se aleg cu o masina furata, asadar e bine sa va lamuriti asupra acestui aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)