Ma numec Maria si va solicit ajutorul in urmatoarea problema.
Pana anul trecut in octombrie, timp de 6 ani, am avut presedinte un avocat , cu care avem in continuare urmatoarele probleme:
- acum 5 ani(in iulie se implinesc) a intrat in posesia a 20.000ron bani stransi de la proprietari pentru achiatarea unor facturi restante. Din propria decizie nu a achitat acele facturi si a pastrat banii "la mine pentru ca sunt in siguranta". Avem chitante completate de mana in care se mentioneaza suma primita de el si pe care semneaza si 2 martori. Intre timp, nu a platit nici o intretinere lunara - in acesti 6 ani.
Desi, in cadrul sedintelor , i-am solicitat returnarea sumei si achitarea restantei la intretinere - nu a dat curs solicitarilor si mai mult, de 4 ani nu mai locuieste in apartamentul ce-l detine.
Am trimis sesizare si la baroul de avocati unde-si desfasoara activitatea si sotiei sale - membra si ea in baroul de avocati - nu am primit raspuns.
Din pacate si administratorul din acea perioada, conlucrand cu el, nu l-a trecut cu restanta la intretinere, dar nici nu i-a taiat chitanta pentru dovedirea achitarii intretinerii lunare. Desi am depus plangere la Politie , ni s-a spus ca pentru rezolvare trebuie sa efectuam expertiza contabila, macar pentru anii in care a fost el presedinte.
Din pacate, in acest moment administratia nu are prea multe fonduri disponibile, dar dorim sa nu pierdem suma de 20.000ron si dorim recuperarea valoarii totale a intretinerii neachitate.
Va rog sa-mi spuneti cum putem proceda pentru a recupera suma de 20.000ron si valoarea intretinerii restante.
Cu stima,
Maria
Sub alt ID ati mai deschis aceasta discutie in trecut.
Va rog sa intrati cu ID-ul initial pe forum si sa continuati discutia acolo unde a ramas initial.
Plata unui avocat
camy_gina
As dori sa primesc si eu un raspuns la dilema pe care o am.
Problema a inceput anul trecut undeva in toamna, parintii mei ramanand in urma cu intretinerea.Cum ... (vezi toată discuția)