avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modalitati de recuperare bani de la vechiul presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modalitati de recuperare bani de la vechiul presedinte

Buna ziua,

Ma numec Maria si va solicit ajutorul in urmatoarea problema.
Pana anul trecut in octombrie, timp de 6 ani, am avut presedinte un avocat , cu care avem in continuare urmatoarele probleme:
- acum 5 ani(in iulie se implinesc) a intrat in posesia a 20.000ron bani stransi de la proprietari pentru achiatarea unor facturi restante. Din propria decizie nu a achitat acele facturi si a pastrat banii "la mine pentru ca sunt in siguranta". Avem chitante completate de mana in care se mentioneaza suma primita de el si pe care semneaza si 2 martori. Intre timp, nu a platit nici o intretinere lunara - in acesti 6 ani.
Desi, in cadrul sedintelor , i-am solicitat returnarea sumei si achitarea restantei la intretinere - nu a dat curs solicitarilor si mai mult, de 4 ani nu mai locuieste in apartamentul ce-l detine.
Am trimis sesizare si la baroul de avocati unde-si desfasoara activitatea si sotiei sale - membra si ea in baroul de avocati - nu am primit raspuns.
Din pacate si administratorul din acea perioada, conlucrand cu el, nu l-a trecut cu restanta la intretinere, dar nici nu i-a taiat chitanta pentru dovedirea achitarii intretinerii lunare. Desi am depus plangere la Politie , ni s-a spus ca pentru rezolvare trebuie sa efectuam expertiza contabila, macar pentru anii in care a fost el presedinte.
Din pacate, in acest moment administratia nu are prea multe fonduri disponibile, dar dorim sa nu pierdem suma de 20.000ron si dorim recuperarea valoarii totale a intretinerii neachitate.
Va rog sa-mi spuneti cum putem proceda pentru a recupera suma de 20.000ron si valoarea intretinerii restante.
Cu stima,
Maria
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:52, 8 Iunie 2014
Interventie moderator

Sub alt ID ati mai deschis aceasta discutie in trecut.
Va rog sa intrati cu ID-ul initial pe forum si sa continuati discutia acolo unde a ramas initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada chitanta ContSters61634 ContSters61634 Salut. Am o mica nedumerire. Chitanta care atesta plata intretinerii pe ultima luna dovedeste si platile pe lunile anterioare? Atunci cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment pierdut bomboana bomboana In 2013 datorita unei intretineri f. mari de 900 de lei mi s a constituit fondul de rulment de 900 de eli. In 2014 am platit in 3 transe suma finala de 472.70 ... (vezi toată discuția)
Plata unui avocat camy_gina camy_gina As dori sa primesc si eu un raspuns la dilema pe care o am. Problema a inceput anul trecut undeva in toamna, parintii mei ramanand in urma cu intretinerea.Cum ... (vezi toată discuția)