Bine v-am gasit,
Nu va suparati pe mine,pentru dumneavoastra e la mintea cocosului,lucrati in domeniu,sunteti amabili sa-mi explicati asa pe degete ca unui retard,pot eu sa-mi fac reabilitarea prin judecatorie? Am citit 2 ore pe net si parca mi-am facut o idee,dar as avea nevoie de o confirmare din domeniu s anu merg degeaba si sa imi impuna apoi un an sa mai astept.
Concret,in 3 decembrie 1997 am fost arestat si condamnat de tribunalul maramures la 5 ani pentru talharie,sentinta mentinuta de Curtea de apel Cluj.Am fost "lasat la vatra" aproximativ in 20 noiembrie 2000,cu circa 2 ani rest de executare a pedepsei.Avand in vedere ca: a) nu am lucrat decat sporadic cu carte de munca,in schimb pot aduce cativa martori care jura pe Biblie ca am lucrat zilnic in ultimii 7 ani,fara sambata fara duminica,12 ore cu 12(unul din ei fiind fostul sef de sectie de la penitenciar,momentan pensionar si coleg cu mine); b)pot aduce hartie stampilata d ela asociatia de proprietari ca sunt cuminte in relatiiile cu vecinii ; c) neavand 1500 lei onorariul avocatului, am urmatoarele 2 intrebari la dumneavoastra: 1. am implinit termenul la care pot face reabilitarea judecatoreasca? 2.am reale sanse sa-mi fac reabilitarea de unul singur?
Va rog sa nu-mi dati legi si articole pentru ca nu le stiu interpreta,spuneti-mi babeste daca-s bun ori ba de reabilitare si daca am sanse fara avocat!
In speranta ca o sa ma ajutati,va multumesc anticipat.
P.S. Mentionez ca habar nu am de cheltuieli de judecata,nu dispun de chitante insa am platit impozit dupa o masina 3 ani,posibil sa fi platit daca nu figurez cu datorii la circumscriptia financiara.
Baia Mare 08.05.2009