avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu de muncã: motive invocate direct în recurs, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu de muncã: motive invocate direct în recurs, afirmații neadevãrate

Daca la prima instanta nu m-am folosit de faptul ca am fost chemat din concediu sa fiu dat afara, la recurs pot folosi acest fapt? Avocatul mi-a spus ca nu se mai poate folosi acest argument deoarece nu am zis nimic la tribunal si nici cand am inaintat recursul nu am spus nimic de el.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:57, 16 Iunie 2014
Are dreptate avocatul dvs.
Daca exista inscrisuri in acest sens,pe care nu le-ati folosit la prima instanta, in recurs se pot folosi.
Societatea cu care ma judec a afirmat ca anterior concedierii as fi fost sanctionat de 2 ori pentru sustragere -fapta s-a prescris(2006)- dar nu am fost mentionat pentru ea. Poate fi asta marturie mincinoasa din partea lor?
mihaimatiesm a scris:
Poate fi asta marturie mincinoasa din partea lor?

Nu, întrucât subiect al infracțiunii de mărturie mincinoasă poate fi doar o persoană care are calitatea de martor în cauză. Fostul dvs. angajator, în calitate de pârât, poate să își organizeze apărările așa cum crede de cuviință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa isoldacleo isoldacleo Buna ziua.Am trecut printr-un proced de divort care s-a finalizat de curand si cand am ridicat sentinta am vazut la dosar ca paratul a mai depus 0 declaratie ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei de interes ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Pot invoca cu succes in recurs la Curtea de Apel (ultima mea cale de atac) exceptia lipsei de interes intr-un proces de anulare a unui ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)