avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Extradare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Extradare

Salutare ! As dori sa va pun o intrebare, daca cineva este acuzat in italia de tentativa de talharie si ar fugi in romania, ce s-ar intampla ? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:05, 8 Iunie 2014
Ar fi arestat si trimis inapoi in Italia.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
Stefan Bicov, Avocat
Exista vreo lege ? este o acuzare falsa si este in asteptarea notificarii de eliberare care nu ajunge de vreo 2 luni......
Daca exista un mandat de arestare emis in Italia se va emite mandat european.
Are dreptul de a-si angaja avocat si de a se apara in fata instantei romane.

Tot la fel are dreptul de a-si angaja avocat si in Italia pentru a-l apara in fata instantelor italiene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)
Mandat european de arestare Carlitosway Carlitosway Va rog sa mi Spune-ți cum pot afla dacă pe numele meu este emis un mandat european de arestare? Anul trecut in Noiembrie România a emis un mandat european ... (vezi toată discuția)
Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)