avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat european de arestare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat european de arestare

Va rog sa mi Spune-ți cum pot afla dacă pe numele meu este emis un mandat european de arestare?
Anul trecut in Noiembrie România a emis un mandat european de arestare pe numele meu. In Septembrie am fost Arestat pe teritoriul Marii Britanie, am refuzat extrădarea pe motivul spațiului insuficient din închisorile României și judecătorii de aici au decis sa anuleze mandatul meu de arestare dar doar in aceasta țara, in restul Europei mandatul rămâne in picioare și m au lăsat liber. Avocatul meu de aici mi a spus ca pe viitor România poate emite pe numele meu un alt mandat de arestare și atunci procedura o sa fie aceeași. Va rog sa mi Spune-ți dacă pot verifica undeva dacă pe numele meu s a emis un nou mandat european de arestare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 08:03, 3 Ianuarie 2020
Dacă plecați în altă țară se va emite alt mandat si veti ajunge in fața la judecător.
Asta știu! Dar dacă rămân aici România o sa emită un alt mandat european?
Exista vreun site pe care pot verifica asta?
Cum pot sa aflu daca pe numele.meu sa emis un mandat european de arestare? Am fost in italia 8 ani de zile ,si pentru o prostie am fost doi ani pe semnatura si mi a dat 3 ani cu suspendare.Dupa terminarea procesului am parasit Italia. Acum am aflat de la cineva ca sar fi emis un mandat de arestare pe numele meu si nu stiu de ce,as vrea sa aflu daca e adevarat.Ma poate indruma cineva ?
Vedeți pe link-ul de mai jos:

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Patrick_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat international de urmarire vaiana vaiana eu nu cunosc prevederile legii . daca cineva imi poate raspunde; daca o instanta de judecata din romania decide o anumita condamnare[penala], se emite mandat ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)
Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)