avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Motive recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Motive recurs

Dupa ce am facut la Politie o plangere penala impotriva unei persoane ce ne-a violat corespondenta , am fost instiintati ca aceasta a ajuns la Parchet unde s-a oprit mult timp. In 18.09.2007 am sesizat Prim-Procurorul ca nu ne-a fost comunicata solutia . De la procurorul de serviciu am aflat ca aceasta i-a fost comunicata doar faptuitorului si anume in 20.06. 2007. Atunci , in data de 27.09 .2007 , ni s-a trimis si noua o copie dupa Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala a faptuitorului. Pe 23.10.2007 , ne-am adresat din nou Prim -Procurorului , declarandu-ne nemultumiti de solutia data de procurorul ce s-a ocupat de caz. Abia in 14.04 2008 , Prim-Procurorul raspunde si da aceeasi solutie. La noi a ajuns in 15.05.2008. De atunci n-am mai facut nicio sesizare , dar in 6.10.2008 , am continuat cu plangere impotriva rezolutiei procurorului, fara sa stim ca era tardiv. Dupa 4 sau 5 infatisari ( tergiversari , amanari lipsa faptuitor , aparator ) , abia acum ni se comunica tardivitatea. Avem drept de recurs, dar va intreb ce motive sa invoc sau ce alta cale de atac sa abordez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 10:20, 8 Mai 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri legate de procese - violarea secretului corespondentei ietam ietam 1. Ptr. violare corespondenta am facut urmatorii pasi: -plangere la Politie ; -declaratii ale mele si ale sotului ; -Politia trimite la Parchet inceperea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala !? tutu12 tutu12 In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)
Recurs n.u.p mancipri mancipri se poate face recurs la solutia de n.u.p. data de parchet . daca da ....unde !? (vezi toată discuția)