avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sfaturi pentru depunere plangere pentru furt si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sfaturi pentru depunere plangere pentru furt si distrugere

Buna ziua.Detin un magazin cu accesorii GSM si un service GSM si timp de cateva luni am avut o persoana care a lucrat la service ul GSM din magazinul meu.Acesta venea 1-2 zile pe saptamana,timp de cateva ore.Saptamana aceasta insa,intr-una din zile cand am mers la magazin am observat ca era marfa imprastiata pe jos.Mi-am dat seama ca ceva nu este in regula si am sunat firma de paza,iar aceasta mi-a confirmat ca la 2 noaptea a fost activata si dezactivata alarma.Tin sa precizez ca aceasta persoana ca lucra la Service-ul meu,avea cheie de la magazin si stia parola de la sistemul de alarma,deoarece de cele mai multe ori ajungea inaintea mea la magazin si deschidea el.Am facut stocul marfii si am observat ca mi s-a furat marfa si piese noi de la Service.In plus,un client a lasat o tableta pentru schimbarea touchscreen-ului,iar acest individ i-a spart display-ul.Acum acel client doreste sa-i achit 1600 lei contravaloarea tabletei pe care persoana de la service i-a distrus-o.Singura persoana care putea intra in miezul noptii stiind parola de la sisteul de alarma este acest individ pe care-l aveam la Service.Ce pot face eu in acest caz?Doresc sa-mi recuperez marfa furata sau bani in valoarea marfii si banii pe tableta distrusa de acest individ,pentru a-i da clientului caruia ii apartine tableta.Ce ma sfauiti sa fac pentru a-mi recupera marfa si banii ptr.tableta distrusa?Va multumesc anticipat.Astept raspunsul d-voastra.
Cel mai recent răspuns: Andreea355 , utilizator 17:52, 10 Iunie 2014
Pentru inceput este necesar sa probati bunurile existente in magazin la momentul evenimentului
Al doilea aspect esential este sa aveti proba indubitabila care sa dovedeasca autorul furtului
Aveti sistem supraveghere video in magazin ?
Cum pot proba bunurile existente in magazin la momentul furtului?sunt sigura ca acea persoana este autorul furtului,deoarece el avea cheie si in plus parola de la sistemul de alarma o stia el,eu si sotul meu.in plus sistemul de alarma a fost activat si dezactivat,deci e clar ca a intrat o persoana care stia parola.eu si sotul meu eram acasa,deci clar ca acest individ a fost autorul faptei.
Depuneti plangerea si aratati probele in scris.
Veti fi audiat si veti relata la politist.
Cum pot proba bunurile existente in magazin la momentul furtului?

Trebuie sa aveti o gestiune,un inventar al bunurilor detinute in unitate
sunt sigura ca acea persoana este autorul furtului,deoarece el avea cheie si in plus parola de la sistemul de alarma o stia el,

Cum probati autorul,pentru ca exista posibilitatea ca persoana nominalizata de dv sa faca dovada ca la data si ora spargerii ,se afla in alta localitate...?
Atat cheia cat si parola de acces in unitate puteau fi puse la dispozitie de catre persoana suspectata de dv unui tert
Bineinteles ca am un inventar al marfii.facand stocul am si aflat valoarea pagubei produse.d-voastra,aveti dreptate,dar principalul suspect este acel individ,deoarece el avea cheia si stia parola de la sistemul de alarma.sa presununem ca,chiar daca nu a savarsit el infraciunea, este complice,deoarece el detinea cheia magazinului si stia parola.

Alte discuții în legătură

Mi-a fost spartă casa și mi-au fost furate mai multe bunuri, printre care și o tabletă. am găsit o parolă a hoțului, e ilegal să îi accesez contul de e-mail? bgdan5 bgdan5 Buna seara, In septembrie mi-a fost sparta casa si mi-au fost furate mai multe bunuri, printre care si o tableta. Hotul/cumparatorul nu a schimbat adresa ... (vezi toată discuția)
Problema garantie laptop Iulian_Andrei Iulian_Andrei Buna ziua, Mă confrunt cu o situatie deosebită în ceea ce privește garanția unui laptop achizitionat in luna august 2012. Despre ce este vorba ... (vezi toată discuția)
Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)