Mi-a fost spartă casa și mi-au fost furate mai multe bunuri, printre care și o tabletă. Am găsit o parolă a hoțului, e ilegal să îi accesez contul de e-mail?
In septembrie mi-a fost sparta casa si mi-au fost furate mai multe bunuri, printre care si o tableta.
Hotul/cumparatorul nu a schimbat adresa de logare al tabletei android si prin urmare am putut vedea mare parte din istoric si o parola salvata de la adresa de email.
Precizez ca hotul/cumparatorul a salvat in contul meu de google adresa lui de email cu parola aferenta.
Intrebarea este daca e ilegal sa intru pe acel cont de email ca sa aflu mai multe detalii despre el.
bgdan5
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
am plangere facuta la politie in septembrie. acum as avea posibilitatea sa aflu mai multe despre el dar mi-e frica sa nu fiu acuzat de violarea emailului. etc
sa nu ma duc la politie si sa zic: *stiti am spartul contul de email, stiu unde sta...*, dar sa fi facut si eu la randul meu o infractiune.
tgeorgescu
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
O femeie din Olanda si-a depistat violatorul prin a accesa iPhone-ul care i-l furase cand a violat-o. Si ea s-a plans ca Politia nu facea nimic pana nu l-a depistat ea.
Probleme de logare
luizaec
Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)