Buna ziua! Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns,daca se poate. Am absolvit anul trecut liceul si am luat bacalaureatul dar nu m-am inscris la facultate. Nici anul acesta nu ma voi putea inscrie si as dori sa stiu daca mai pot beneficia de indemnizatia de somaj( daca anul trecut nu m-am inscris pt primirea acesteia). As putea sa ma inscriu anul acesta ca sa o primesc? Astept raspunsul Dvs. Va multumesc frumos!
Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj in calitate de absolvent trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile calendaristice de la data absolvirii liceului.
trebuia sa va depuneti dosarul la fortele de munca, in 60 de zile calculate din data de 31.05.2014, data la care ati absolvit. Cautati un loc de munca pentru ca daca ati luat bacalaureatul sunteti un copil bun si capabil. Multa bafta!
Va multumesc frumos pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat. Cat despre locul de munca,eu il caut de un an de zile,dar el nu prea vrea sa aiba tangente cu mine:) .Oricum,eu caut in continuare. Va multumesc din nou!
Dreptul la somaj
pavia
as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)
Somaj?
AnDr3eA7
Am termint liceul in vara iar ''doamnele'' de la secretariat mi-au spus ca nu-mi pot elibera diplomele deoarece sunt printre multii elevi picatii la ... (vezi toată discuția)