avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie plata diferenta cheltuieli
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie plata diferenta cheltuieli

Pe scurt nu am achitat un card de credit, creanta a fost cesionata si a urmat toti pasii: titlu executoriu din 27.02.2012, poprire pe salariu din noiembrie 2012 pana in mai 2013 cand a fost stinsa creanta in valoare de 4275.76 lei. Astazi 10.06.2014 primesc somatie:
"in baza art. 387 si art 411 Cod procedura civila, prin care va punem in vedere ca, in termen de o zi de la primirea, lasarea sau afisarea acesteia la domiciliul dumneavoastra, sa va conformati dispozitiilor titlului executoriu sus mentionat, in sensul de a achita creditorului urmatoarele sume de bani:
- 665,53 - diferenta cheltuieli de executare conform procesului verbal de constatare a cheltuielilor de executare incheiat la data de 07.03.2012 - titlu executoriu
TOTAL DE PLATA LA DATA PREZENTEI - 4275,76 LEI"
Am sunat (din pacate destul de nervoasa :( ) si am vb cu o dna de la biroul executorului, care mi a zis ca este vb de o actualizare a creantei din martie 2013 (dobanzi + cheltuieli executare) . si in plus se mai asteapta o actualizare a creantei ..
Acum: cheltuielile pe care mi le pretinde dna executor nu s-au prescris in martie 2014? conform noului cod civil?
Si acest 665,53 nu ar fi trebuit sa zica 600 lei dobanzi 65 cheltuieli executare??

Si toate acestea se intampla pe numele sotului, eu am vre-un drept legal sa vb cu ele despre acte si sume etc ... ca mi-au zis ca imi fac o favoare ca imi comunica mie asa date din dosar.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu gabi.nico gabi.nico Buna ziua, am o poprire pe salariu, la care am facut o intelegere de plata. Problema mea e ca nu inteleg suma pe care o am de plata: am primit o incheiere de ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata gigipanait gigipanait Am avut un proces civil care s-a intins pe 4 ani (fond+apel+recurs). In sentinta civila de la fond din luna 11.2008 am acordate cheltuieli de judecata fond ... (vezi toată discuția)