avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cautiune ....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cautiune ....

Am auzit la tv ceva despre CAUTIUNE stiti cv despre asta?exista sau trebuie sa intre in monitorul official?
Cel mai recent răspuns: Radhika , utilizator 17:49, 10 Iunie 2014
Liberarea pe cautiune , nu este o noutate . Aceasta era prevazuta in vechiul cod de procedura penala si a fost preluata in noul cod procedura penala la art.216-Controlul judiciar pe cautiune.
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
Stefan Bicov, Avocat
Si daca o persoana este condamnata devintiv si atunci se poate plati cautiunea?
Institutia controlului judiciar pe cautiune nu se aplica persoanelor condamnate definitiv aflate in executarea pedepsei.
Dar este adv ca trebuie sa se puna niste redozari pt toti detiunti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal hanna12345 hanna12345 As vrea sa stiu daca un detinut care este condamnat definit la 2 ani si jum. pt. furt calificat va beneficia de prevederile noului cod de procedura penala ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal teona11 teona11 ati vazut pe site-ul ministerului ca se cauta o persoana pentru proiectul \"legea mai favorabila\" din noul cod penal? ce credeti, intra sau nu la 1 octombrie ... (vezi toată discuția)
Redozari si decrete 2011 alexandrarusu alexandrarusu as vrea sa stiu si eu despre ce este vorba cu aceste noi decrrete de redozari sh gratieri care se dau din 1 octombrie 2011 si despre noul cod penal si daca ... (vezi toată discuția)