avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rambursare credit anticipat la un IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rambursare credit anticipat la un IFN

buna ziua as dori un sfat !!!!
am luat un credit de la IFN 3500 Ron
am convenit sa platesc dupa 8 saptamani total credit !!!!
Suma datorata dobanzi + tot ceea ce este legat de credit este ok .Problema este ca mi-a mai cerut 800 ron pentru un comision pentru plata la domiciliu !!!!
INTREBARE ?odata ce am platit creditul integral nu inteleg la ce sa mai platesc un comision de plata la domiciliu daca respectivul nu va mai veni pentru incasare rate?

multumesc frumos !!!!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de executare silita anisoaradumitrescu anisoaradumitrescu Am luat un credit in 2008 de la Proficredit ifn...nu am putut plati ultimele 3 rate in valoare de 600 ron pentru ca am ramas fara loc de munca...acum 2zile am ... (vezi toată discuția)