avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot scapa de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot scapa de executare silita

Am luat un credit in 2008 de la Proficredit ifn...nu am putut plati ultimele 3 rate in valoare de 600 ron pentru ca am ramas fara loc de munca...acum 2zile am primit acasa o hotarare judecatoreasca de executare silita pentru o valoare de 3442 ron plus chelruieli judecata de 800 ron si actualizare inflatie de 200 ron in total 4400 ron.....adica pentru un debit de 600 ron mi se cere sa platesc de 6 /7ori mai mult....este ok????
Ultimele 3 rate neachitate, cand au avut scadentele ? Si cand ati facut ultima plata la creditul in cauza ?

... in valoare de 600 ron ... 600 ron fiecare, sau 600 ron in total ?
Ultima plata facuta pe data de 16.04.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lumifatu lumifatu Buna dimineata Din 2007, de cand am facut ultima plata catre un IFN, primesc tot felul de notificari din partea acestui IFN sau a unor firme de recuperare. ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit anticipat la un ifn andreigabriell andreigabriell buna ziua as dori un sfat !!!! am luat un credit de la IFN 3500 Ron am convenit sa platesc dupa 8 saptamani total credit !!!! Suma datorata dobanzi + tot ceea ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)