fiind executat silit in baza unui imprumut de nevoi personale ,dar platesc lunar 150 ron ,normal rata lunara ar fii de 750 ron doresc sa fac o cerere scrisa catre executor solicitand date despre debitul ramas neachitat si alte inscrisuri privind valoarea comisioanelor ce sunt incluse in rata ,etc , fiind un comision de risc care este in jur de 200 ron inclusa in rata lunara de 750 ron . Pot actiona in judecata firma recuperatoare eoski in care sa cer ca acest comision de risc care nu stiu ce reprezinta si l am platit timp de 3 ani pana a ramane restant ,sa mi se scada din suma totala ramasa neachitata sa mi recalculeze debitul fara acest comision . Multumesc
Buna ziua,
Daca aveti o intelegere de plata scrisa cu creditorul, puteti sa faceti o sesizare in legatura cu actualizarea debitului in conditiile in care dmv efectuati plati constante.
Credit banca
westkontakt
buna ! in 2009 am contractat un credit la o banca si de anul trecut din 2012 august m-am decalat cu platile pentru doua luni, adica am platit cu intarziere de ... (vezi toată discuția)