avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire credit banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire credit banca

creditul pe care lam mostenit a fost pe numele lui mama si tata amindoi decedati tata 2010: mama 2014 nu au girat cu nimic creditul este de nevoi personale contractat in anul 2007 a fost platit de mama fara intirziere pina in 2014 luna mai. Ia a decedat in 5 iunie 2014 acum banca vrea sa platesc eu ca eu sunt mostenitor si iau si bune si rele cum a explicat un reprezentant al banci dar mama nu are nimic pe numele ei si casa si pamintul este pe numele lui tataie, tata lui mama decedat si el in 1994 si nu sa mai facut succesiune.INTREBARE poate cineva sa ma execute silit pe mine si in baza carei legi de mentionat a asigurare de viata nu avea decit in caz de accident ce insemna asta nu stiu asa au explicat ce de la banca ...Ce sfat imi puteti da????????? contractul de credit este pe 10 ani mai are 3 ani plata a 400lei
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 09:12, 11 Iunie 2014
banca nu va poate executa pe dvs., mai ales ca parintii dvs. nu au fost proprietari, este o politica a bancii sa va faca sa platiti in continuare, sfatul meu este sa contactati un jurist, cautati contractul de credit si vedeti ce are de spus. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca Florin Negrea Florin Negrea Subiect: credit banca Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu ... (vezi toată discuția)
Credit banca Florin Negrea Florin Negrea Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit banca Florin Negrea Florin Negrea am si eu vro sansa sa nu platesc creditul contractat de mama si tata acum 7 ani mama si tata au decedat tata acum5 ani mama acum2 luni nu are nimic pe numele ... (vezi toată discuția)