avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA extracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA extracomunitar

Vrem sa livram material lemnos la o firma cu sediul in Spania dar cu CIF din America ,factura trebuie sa contina TVA sau sa fie cu taxare inversa ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 13:54, 16 Iunie 2014
cum adica cu cif din america ? Poate catre un cif din US...
Sincer inca nu am intilnit pe nimeni caruia sa ii spui America si sa inteleaga Canada sau Mexic
,dar v-as fi fost recunoscatoare daca mi-ati fi putut da un raspuns ,intre timp am aflat cum trebuie sa procedez.Va multumesc pentru timpul acordat!
cu placere. Poate puneti si aici rezolvarea, poate sunt si altii cu astfel de probleme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara sau nu? ASUL28 ASUL28 Am urmatoarea situatie si va rog mult sa ma ajutati: Un SRL cu 2 asociati :1 roman si 1 italian, cu sediul in Romania, cumpara elemente cabana de la srl cu ... (vezi toată discuția)
Intermediere comert lemn ramolex ramolex buna seara, va supun atentiei urmatorul subiect: o societate cu sediul in romania, cu raspundere limitata, platitoare de tva, doreste sa intermedieze cateva ... (vezi toată discuția)
Deducere tva daniele daniele am o intrebare ce necesita un raspuns urgent daca sunteti amabili,am primit o cerere de oferta pentru produsele ce le comercializez iar firma ce doreste oferta ... (vezi toată discuția)