avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de inchiriere

Buna ziua, acum 2 ani am inchiriat o casa la curte.In curte sunt 2 corpuri de casa:una inchiriata de mine si cea de-a doua locuita de baiatul propietarului.S-a facut contract cu agentia imobiliara unde este specificata suma ce reprezinta c/val chiriei lunare, a garantiei si comisionul firmei, urmand sa facem ulterior contractul la financiar (propietarul isi refacea buletinul).Bineinteles ca am fost trasi pe sfoara ca nu este nici 25% real din ceea ce ni s-a prezentat de catre propietar si agentia imobiliara.Este si vina noastra ca ne-am complacut situatiei, dar cu 4 copii si mobila este greu sa fii acceptat de propietari si sa te muti una doua.Problema este ca apa si curentul sunt la comun si sume impresionante :enel-830 lei, apa nova-500 lei, au mai aparut si alte persoane in curte si mai nou camere de luat vederi fara ca noua sa ni se aduca la cunostinta.Vreau sa stiu daca pot denunta undeva acest contract, daca am vreun drept in baza acelui contract facut cu agentia? Daca "prostia "mea o poate spirijinii cineva ca acesti oameni sa nu isi mai bata joc si de altii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:00, 11 Iunie 2014
Daca nu puteti solutiona amaibil,situatia o puteti solutiona fie prin mediator,fie in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere tatiana_toma tatiana_toma Buna ziua, acum 2 ani am inchiriat o casa la curte.In curte sunt 2 corpuri de casa:una inchiriata de mine si cea de-a doua locuita de baiatul propietarului.S-a ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu dezvoltatorul blocului tudorflorin tudorflorin Buna ziua! Suntem locatarii unui bloc nou construit in 2014, problema este ca nu sunt toate apartamentele ocupate ( 6 din 35 sunt inca ale dezvoltatorului ). ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi achit apa consumata real. perlutina perlutina Am o proprietate intr-o vila cu inca 4 proprietati. Contractul de apa este pe numele unuia din proprietari , intr-un imobil unde nu este constituita asociatie ... (vezi toată discuția)