avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SUPLIMENT MOSTENIRE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

SUPLIMENT MOSTENIRE

Buna ziua . Va rog frumos sa-mi spuneti daca intr-un proces de partaj judiciar parata care a facut cerere reconventionala si a cerut APJ nu a declarat banii defunctului care se aflau in banca iar acum a deschis alt proces pt acei bani ( acum este reclamanta ), eu ca si parata (in cel deal doilea dosar ) pot cere tragerea la raspundere pt ca a beneficiat de APJ desii avea bani in banca ? ce art as putea invoca eu ? mentionez ca primul s-a terminat cu hotarare de expedient prin incheerea unei tranzactii in februarie anul acesta .multumesc pt intelegere .

Alte discuții în legătură

Cerere indreptare eroare materiala carsteaverginica carsteaverginica buna ziua .instanta de fond a respins cererea de indreptare eroare materiala conf deciziei art 18 din OUG 51/2008 (la primul termen am facut o tranzactie cu ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua din nou . intr-un proces de succesiune unde nu exista pierzator sau castigator pt ca ambele parti sant mostenitoare cu cota de 1/2 , iar procesul s-a ... (vezi toată discuția)
Intampinare la fond carsteaverginica carsteaverginica Buna dimineata . Sant parata intr-un partaj judiciar . nu-mi permit avocat si nici nu mai pot beneficia de APJ pt ca am mai beneficiat in urma cu 7 luni in alt ... (vezi toată discuția)