avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TAXA JUDICIARA DE TIMBRU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TAXA JUDICIARA DE TIMBRU

Buna ziua din nou . intr-un proces de succesiune unde nu exista pierzator sau castigator pt ca ambele parti sant mostenitoare cu cota de 1/2 , iar procesul s-a finalizat cu hotarare de expedient cine plateste taxele judiciare de timbru de care au beneficiat ambele parti sub forma de scutire ? care este legea care vorbeste despre acest lucru ? multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: carsteaverginica , utilizator 18:33, 6 Iunie 2014
Daca ati fost scutiti nu aveti ce sa platiti.
ba da doamna avocat ne obliga sa platim tot ce am fost scutita , si pt 4000 ron si 250mp de teren intravilan am de dat bugetului de stat 2900 ron (nu-i ocaua cat daraua ) bani de care am fost scutita cand am cerut APJ si nici macar nu s-a tinut cont ca in final nu am cerut mare lucru . parata a facut si ea cerere de indreptare eroare materiala dar i s-a respins . toti avocatii din acest sait au spus ca nu voi plati ce am fost scutita , si totusi am de dat banii inapoi . la recurs ce pot sa invoc pt a nu plati , sau macar sa platesc conform bunurilor in care am intrat in posesie (mai sus mentionate )? astept sfatul dv. multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere indreptare eroare materiala carsteaverginica carsteaverginica buna ziua .instanta de fond a respins cererea de indreptare eroare materiala conf deciziei art 18 din OUG 51/2008 (la primul termen am facut o tranzactie cu ... (vezi toată discuția)
Am citit gresit suma in loc de sulta pasalegaviorela pasalegaviorela buna dimineata . sant disperata si va cer ajutor in urmatoarea problema : am incheiat o dezbatere succesorala dupa moartea fratelui cu o hotarare de expedient ... (vezi toată discuția)
Supliment mostenire carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua . Va rog frumos sa-mi spuneti daca intr-un proces de partaj judiciar parata care a facut cerere reconventionala si a cerut APJ nu a declarat banii ... (vezi toată discuția)