avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am citit gresit suma in loc de sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am citit gresit suma in loc de sulta

buna dimineata . sant disperata si va cer ajutor in urmatoarea problema : am incheiat o dezbatere succesorala dupa moartea fratelui cu o hotarare de expedient . si acum fiti atenti : masa succesorala dupa defunct care s-a gasit in anexa 23 si 24 un apartament si o masina . dar in instanta am recunoscut eu ca sora si de un teren 250mp care a apartinut tatalui nostru dar care a fost omis din succesiunea pe care am facut-o dupa tata (deci cumnata a cerut prin retransmitere acest pamant si eu am recunocut ca exista ).acest pamant face parte din curtea in care locuiesc curtea parinteasca . tranzactia s-a incheiat asa :cumnata imi plateste sulta 4000 ron (i-am cerut doar banii care i-am cheltuit cu judecata ) si este de acrd ca acel teren 250mp sa ramana in proprietatea mea , iar ei i-am spus ca nu mai am pretenie la apartament si masina . dupa ce am semnat in fata instantei avocatul meu care citise tranzactia mi-a spus ca nu trebuia sa scrie acei bani sulta dar asta este . INTREBARE : daca eu am semnat ca am primit sulta voi mai avea surpriza ca fratii cumnatei sau nepotii ei (cand va deceda sa-mi ceara pamantul acela 250mp care in fapt apartine fam mele , mai am de ce sa imi fac griji pt ca nu mai am incredere in propriul avocat ? in speranta ca nu va veti supara va multuesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pasalegaviorela , utilizator 10:19, 31 Martie 2014
Nu trebuia sa scrie sulta daca reprezentau altceva, insa nu mai aveti de ce va teme pt viitor.
Nu mai deschideti subiecte noi pt aceeasi problema. Toate intrebarile se pun in acelasi subiect.
eu nu inteleg problema. preferati sa va fi scris cheltuieli de judecata in loc de sulta ?
va multumesc pt atentia acordata . mie imi este frica pt ca prin sulta inseamna ca ea mi-a dat partea cuvenita adica si pt acel teren care in fapt daca s-ar fi mers pana la capat cu procesul cota fratelui decedat era 3/8 , eu ca sora 3/8 si mama ca sotie 2/8 pt ca nu se dezbatuse succesiunea dupa tata si pt acel teren .cred ca v-am ametit de tot . cert este ca desii pamantul nu se afla in anexa de la primarie pe numele fratelui , eu l=am recunoscut acum la succesiunea fratelui si am semnat suma aceea infima de 4000 ron ca am primit-o ca sulta .. daca nu v-am incurcat m-as bucura desii m-am pierdut si eu in explicatii . o singura intrebare cred ca rezolva dilema mea : daca cineva semneaza ca lasa in proprietate altcuiva un teren , mai poate cineva sa ridice pretentii dupa decesul partilor ?(doresc sa-mi protejez pt viitor copiii )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire succesiune pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua . in urma cu 25 ani eu si fratele am dezbatut succesiunile parintilor .fratele a fost multumit cu sentintele date dar acum cand a decedat si fratele, ... (vezi toată discuția)
Mosteniri succesive BoangherMihaela BoangherMihaela buna ziua. v-as ruga sa aveti mare rabdare sa-mi cititi mesajul si apoi sa-mi raspundeti. in 1964 s-a cumparat 1000 m patrati teren astfel: baloi elena 500m ... (vezi toată discuția)
Retransmitere mostenire pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata . Multumesc tuturor pt raspunsurile date .Doresc sa -mi mai raspundeti la o intrebare : A decedat tata (in urma cu 25 ani ), Eu , fratele (era ... (vezi toată discuția)