buna ziua . in urma cu 25 ani eu si fratele am dezbatut succesiunile parintilor .fratele a fost multumit cu sentintele date dar acum cand a decedat si fratele, sotia lui pretinde ca nu este multumita de acea hotarare si doreste sa redeschida succesiune dupa tata ca i se pare ca pamantul nu s-a pus in totalitate .frate nu are copii nici parinti in viata ,singurele succesoare fiind eu ca sora si sotia supravietuitoare .va multumesc
ati inteles corect .succesiunea dupa tata a fost deja dezbatuta in urma cu 25 de ani ,fratele si-a primit sulta , insa acum a decedat si fratele, iar cumnata a calculat ea si i-a reesit ca ar fi mai trebuit pus un teren de 250mp. deci acel pamant a apartinut socrului cumnatei (tatal meu si al fratelui decedat ).mai e cu putinta dupa 25 ai prin retransmitere succesorala sa redeschida cumnata iarasi succesiune ?
buna ziua .va rog din suflet lamuritima si pe mine cu problema expusa ieri :poate nora sa redeschida o succesiune care a fost deja dezbatuta de sotul ei , invocand ca s-a omis un teren care facea parte di masa succesorala ?