avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

buna ziua.
deoarece nu imi pot constitui vreo forma juridica de activitate (platesc esalonat niste cheltuieli de judecata monstruoase si deci am cazier fiscal), imi desfasor activitatea de colaborare cu cateva firme avand cu fiecare contract de munca ptr. 2 ore/zi.
intrebare: 1.trebuie specificat in contract intervalul orar de munca? 2. mi s-a spus de la itm ca nu se mai limiteaza timpul de munca/zi la 8 ore; in acest caz, cate ore de munca am voie sa acumulez pe zi (oricum, mai putin de 24!!!)? 3. in situatia mea am vreo varianta, vreo forma juridica de a-mi desfasura activitatea independent?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:58, 12 Iunie 2014
Intrucat dispozitiile art. 114 C. muncii se refera la un singur contract, rezulta ca, in cazul salariatilor cumularzi, , nu se aplică interdicţia privind durata maximă legală a timpului de muncă de 48 de ore pe săptămână, inclusiv orele suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar ore suplimentare la cererea sau cu acordul angajatului gheorgm gheorgm Exista prevederi care limiteaza numarul de ore suplimentare prestate in afara normei de baza la cererea angajatului? Am dreptul legal ca in afara orelor ... (vezi toată discuția)
Norme cumulate oana3333 oana3333 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatorul topic. care este durata maxima cumulata de ore pe saptamana in cazul a 2 contracte de munca ... (vezi toată discuția)
Cumul de contracte individuale de munca Dana Mindru Dana Mindru Daca o persoana are un contract individual de munca de 8 ore - functia de baza la un angajator si mai are contracte individuale de munca cu timp partial 2 si 4 ... (vezi toată discuția)