avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lipsa spatiu si probleme familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lipsa spatiu si probleme familie

Am doi copii minori 5 respectiv 14 ani, cu mine si sotul mai locuieste si fiica cea mare majora si asta nu e tot, o avem si pe mama mea in varsta de 76 ani. Problema e ca in orice familie se fac compromisuri insa de data asta incepe sa fie o problema. Nu e luata in spatiu la mine insa o tin la mine de peste 10 ani, are probleme neurologice, tratament, comportament deviat si creeaza o atmosfera insuportabila in casa. Ca adulti..trecem peste asta insa copii au de suferit, desi mai am doi frati acestia refuza sa o tina la ei, unul din ei avand si spatiu ...eu am doar doua camere. Avand in vedere toate acestea cred ca e mai bine sa gasesc o solutie buna de ambele parti dar nu stiu cum sa procedez. E in joc linistea copiilor si lucruri care ii pot afecta in viata, aspectele sunt diverse , de la certuri la 3 dimineata, la tot felul de inventii referitoare la viata mea si a copiilor....la momente cand o apuca plansul sau isi da palme.Are tratament neurologic...multe pastile...insa doar ea stie pt.ce exact .Sfatul pe care il cer este legat de faptul ca nu doresc sa o mai tin la mine, stiu poate parea dur (mama..etc) insa am mari probleme cu copii din pricina ei si daca un batran care are la dispozitie totul si nu e multumit..atunci poate ca ar trebui sa existe o posibilitate .
Cel mai recent răspuns: amicami40 , utilizator 11:01, 13 Iunie 2014
Aveti in link procedura
[ link extern ]
aici aveti un ghid cum sa va construiti actiunea si un model de cerere
[ link extern ]
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- punere sub interdictie Norii Norii Am urmatoarea situatie: Un domn, tatal unei fete de 40 ani, bolnava psihic, vrea sa-mi lase prin testament facut la notar public casa unde a locuit-in ... (vezi toată discuția)
Familie si copii - intretinere parinte bolnav adela101 adela101 Buna seara,am doi copii minori, stau in doua camere si o am la mine de mai bine de 10 ani de cand ceilalti doi copii nu ajunsesera la majorat pe mama mea, acum ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie mgajdan mgajdan Mama are 90 de ani si a primit diagnostic \"delirium in cadrul unei demente de tip Alzheimer-forma severa\" Eu consider ca ar fi bine s-o internez intr-un ... (vezi toată discuția)