Am doi copii minori 5 respectiv 14 ani, cu mine si sotul mai locuieste si fiica cea mare majora si asta nu e tot, o avem si pe mama mea in varsta de 76 ani. Problema e ca in orice familie se fac compromisuri insa de data asta incepe sa fie o problema. Nu e luata in spatiu la mine insa o tin la mine de peste 10 ani, are probleme neurologice, tratament, comportament deviat si creeaza o atmosfera insuportabila in casa. Ca adulti..trecem peste asta insa copii au de suferit, desi mai am doi frati acestia refuza sa o tina la ei, unul din ei avand si spatiu ...eu am doar doua camere. Avand in vedere toate acestea cred ca e mai bine sa gasesc o solutie buna de ambele parti dar nu stiu cum sa procedez. E in joc linistea copiilor si lucruri care ii pot afecta in viata, aspectele sunt diverse , de la certuri la 3 dimineata, la tot felul de inventii referitoare la viata mea si a copiilor....la momente cand o apuca plansul sau isi da palme.Are tratament neurologic...multe pastile...insa doar ea stie pt.ce exact .Sfatul pe care il cer este legat de faptul ca nu doresc sa o mai tin la mine, stiu poate parea dur (mama..etc) insa am mari probleme cu copii din pricina ei si daca un batran care are la dispozitie totul si nu e multumit..atunci poate ca ar trebui sa existe o posibilitate .