avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita in veciul cod si art 732 din ncpc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita in veciul cod si art 732 din ncpc

daca executarea silita s-a inceput pe vechiul cod civil se poate solicita acum sechestrarea bunurilor mobile aflate in mainile tertilor conf art 732?cred ca in vechiul cod acest articol nu are corespondent.ce e de facut in aceasta situatie?se cere incheierea executarii pe vechiul cod si se incepe o alta in noul cod sau care este proedura?
Art. 24 Noul Cod de Procedură Civilă Legea aplicabilă proceselor noi Aplicarea legii de procedură civilă

CAPITOLUL III
Aplicarea legii de procedură civilă
Art. 24

Legea aplicabilă proceselor noi

Dispoziţiile legii noi de procedură se aplică numai proceselor şi executărilor silite începute după intrarea acesteia în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire geo-vem geo-vem In 2006 am incheiat un ctr. cu o unitate bancara,din anul 2010 nu am mai achitat creditul.In anul 2013 luna a Feb un cesionar,recuperator de credite , obtine ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen de judecata eu_craciun eu_craciun Buna ziua, pentru o actiune depusa in data de 10.10.2012 ce art trebuie sa invoc pt preschimbare termen de judecata , art. 153 alin. (3) Cod procedură ... (vezi toată discuția)
Potrivit cãrui cpc se va judeca apelul? antonescu gheorghe antonescu gheorghe Cauză civilă începută în anul 2009, pronunțarea pe fond în 2013, cu drept de apel. Pentru apel se aplică vechiul Cod de procedură civilă sau ... (vezi toată discuția)