avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract telefonie mobila

Buna ziua,
Care sunt sansele sa pot rezilia un contract de telefonie mobile inainte de termen, fara a plati exact suma totala in avans (toata perioada contractuala mi-a calculatato ca as avea de platit) pana la terminarea contractului??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lydy , utilizator 18:56, 12 Iunie 2014
Tind spre zero.
ihhhhh, citisem acum ceva vreme, ca era spre propunere o lege in favoarea noastra a utilizatorilor sa nu mai platim aceste sume uriase, dar se pare ca nu avem noroc! multumesc oricum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelekom takytaky1 takytaky1 am depus cerere reziliere contract telekom, telefonie , internet si tv inainte de termen (ramas 1an si 3 luni) am fost sunat apoi de o doamna care mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Anpc ori nu cunoaste legea 161/2010, ori are in componenta comisari incompetenti (eventual.......corupti)! CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Cu ceva timp in urma am cerut parerea, intr-un mesaj privat, domnisoarei/doamnei Andreea Lisievici in legatura cu dorinta mea de denuntare unilaterala a unui ... (vezi toată discuția)