avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract romtelekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract romtelekom

am depus cerere reziliere contract telekom, telefonie , internet si tv inainte de termen (ramas 1an si 3 luni) am fost sunat apoi de o doamna care mi-a zis ca pot rezilia dar trebuie sa platesc in jur de 300 euro (12 sute lei) pt ca am beneficiat de oferta lor. acum trebuie sa platesc cum mi-a zis doamna toata perioada contractuala 12 sute lei sau doar ultima factura. multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: takytaky1 , utilizator 09:29, 20 Iunie 2016
Daca nu ati beneficiat de telefoane mobile la preturi promotionale, puteti rezilia contractul. Este necesar sa achitati facturile la zi, sa predati aparatura pt internet, TV.
Redactati si transmiteti o notificare prin care va exprimati punctul de vedere si vedeti ce raspuns primiti. Puteti anexa la notificare toate documentele justificative: cerere de reziliere, dovada plati la zi, etc.. De asemenea este bine sa solicitati sa va comunice si ce reprezinta cu exactitate taxa de 300 euro.
300 de euro ar insemna 50%DIN VALOAREA FACTURILOR RAMASE DE PLATIT PANA LA INCHEIEREA CONTRACTULUI LA TERMEN.caci in contract este specificat ca ,daca reziliem contractul inainte de termen trebuie sa platim 50% din valoarea ramasa de platit pana se implinesc 2 ani (caci pe aceasta perioada a fost facut contractul)deci ar trebui sa platesc sau nu acea suma de bani?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)