am depus cerere reziliere contract telekom, telefonie , internet si tv inainte de termen (ramas 1an si 3 luni) am fost sunat apoi de o doamna care mi-a zis ca pot rezilia dar trebuie sa platesc in jur de 300 euro (12 sute lei) pt ca am beneficiat de oferta lor. acum trebuie sa platesc cum mi-a zis doamna toata perioada contractuala 12 sute lei sau doar ultima factura. multumesc anticipat...
Daca nu ati beneficiat de telefoane mobile la preturi promotionale, puteti rezilia contractul. Este necesar sa achitati facturile la zi, sa predati aparatura pt internet, TV.
Redactati si transmiteti o notificare prin care va exprimati punctul de vedere si vedeti ce raspuns primiti. Puteti anexa la notificare toate documentele justificative: cerere de reziliere, dovada plati la zi, etc.. De asemenea este bine sa solicitati sa va comunice si ce reprezinta cu exactitate taxa de 300 euro.
300 de euro ar insemna 50%DIN VALOAREA FACTURILOR RAMASE DE PLATIT PANA LA INCHEIEREA CONTRACTULUI LA TERMEN.caci in contract este specificat ca ,daca reziliem contractul inainte de termen trebuie sa platim 50% din valoarea ramasa de platit pana se implinesc 2 ani (caci pe aceasta perioada a fost facut contractul)deci ar trebui sa platesc sau nu acea suma de bani?multumesc