avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii de incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii de incadrare in munca

Lucrez din 1990 la Arcelor Mittal fost Sidex. Galati.Pana in anul 2001 am fost incadrat la conditii deosebite. Din 2001 am constatat ca am fost trecut la conditii normale cu toate ca fac aceeasi meserie si aceleasi lucrari electrician fiind si executind lucrari la inaltime cota 25, pe piloni, la iluminat si lucraind in statii de 0,4 KV.Mentionez faptul ca in cartea de munca,din anul 1990 figurez cu conditii speciale ,dar in 2001 nu figureaza nimic la schimbarea conditiilor de munca ,E normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:23, 12 Iunie 2014
Da, este posibil asa ceva. Acest lucru inseamna ca societatea nu a mai avut avizul ITM-ului pentru incadrarea locului de munca in conditii deosebite de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri de munca incadrate in conditii speciale Enache Giorgel Enache Giorgel Buna ziua Ma numesc Enache Giorgel, sunt nascut in 1960, am lucrat ca mecanic de locomotiva din anul 1985 pana in 2009 , mi-a fost data grupa I dupa legea ... (vezi toată discuția)
Condiții spor nocive Rusu Raducu Rusu Raducu Lucrez la CFR, sub firul de contact 27000w, este normal sau nu sa primesc spor de condiții nocive, în prezent nu primesc acest spor, muncesc în aceleași ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca si conditii deosebite de munca iureadan iureadan Conform HG 261/2001, art. 15, Locurile de muncă, activităţile şi categoriile profesionale încadrate în grupele I şi a II-a de muncă până la intrarea ... (vezi toată discuția)