avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doua firme, acelasi sediu social?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doua firme, acelasi sediu social?

stiu ca e posibil sa fie doua sau chiar trei firme la aceeasi adresa (vorbind despre sediile lor, nu puncte de lucru).
dar as fi interesata sa stiu care sunt conditiile in care se poate realiza acest lucru. probabil ca pe langa faptul ca unul sau cel putin unul dintre asociati trebuie sa fie asociat in toate cele trei companii, mai exista si alte conditii. poate cineva ma poate ajuta si pe mine cu aceste informatii?
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 11:22, 18 Decembrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~
Hai sa nu dezinformam , este vorba de Legea nr.164 /2006 pentru modificare art.17 alin 2 cu intrare in igoare in 21.05.2006, publicata in MJO nr.430/2006.

daca aveti neplaceri cu majorarile de capital la SA va pot ajuta.
Exact cum a spus si colegul officelav, se poate sa ai mai multe sedii de firma in acelasi apartament cu conditia ca unul din asociati sa fie comun in celelalte SC.
Oricum bafta la ORC ca s-ar putea ca sa va strambe un pic din nas la inceput.

Va multumesc pentru opinii.Ideea este ca apartamentul este doar o garsoniera-deci o singura camera,in care este deja stabilit sediul social al uneia din cele 2 societati,si ma intreb daca nu vor aparea probl. cand voi dori sa folosesc garsoniera ca sediu social si pt cea de a doua firma.
Tocmai asta va spuneam si noi, sau ma rog incercam sa va spunem. Ca se poate ca doua firme sa aiba sediul social in aceeasi garsoniera cu conditia ca unul dintre asociatii celor doua SC sa fie asociat in amandoua SC, adica cele 2 SC sa aiba un asociat comun.
Prin urmare, nu ar trebui sa fie probleme sa mutati sediul celei de a doua societati in aceeasi garsoniera unde si cealalta firma isi are sediul.

Alte discuții în legătură

Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)
Sediu stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua , locuiesc intr-un apartament inchiriat . vreau sa imi deschid o firma si vreau sa fac ca sediu social si administrativ al societati in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)